ערוך תוכן
אמילי בלינשטיין לוגו

קונדיטוריית הונגריה המתוקה במתחם יס פלנט בבאר שבע

לקראת פתיחת קונדיטוריית הונגריה המתוקה, פנה אלי הבעלים שקיבל לידיו מתחם ריק לחלוטין, וביקש שאתכנן עבורו חלל קונדיטוריה שמחציתו הינה אזור לקוחות ומחציתו מטבח.

במטבח - התכנון לקח בחשבון את כל ההיבט הטכני של אזורי העבודה ואזורי האחסון, תוך חשיבה מעמיקה על המסלול שהמוצרים עוברים מרגע הגעתם לחנות, אופן הכנת הבצק, מיקום התנור ואיך ישפיע הריח על לקוחות שנכנסים לחנות, וכן יצירת כניסה נפרדת לספקים, על מנת שלא יפריעו ללקוחות.

באזור הלקוחות - לבעל העסק היה חשוב לייצר חלל אסתטי ומזמין שנותן חווית שהיה וקנייה נעימה וכולל גם אזור ישיבה וגם אזור לתצוגת המוצרים. בכדי לתת למוצרים את מירב הפוקוס בחרתי בעיצוב נקי על גבול המינימליסטי, מבחינת החומרים, הצבעוניות והתאורה הנבלעת. להצגת המוצרים תוכננו יחידות פתוחות ונישות, לרבות נישה מיוחדת למקרר הגדול כך שיהיה בקו הקיר ויראה כמו תמונה, וכן הוצבו מקררים גדולים עם דלתות שקופות לעוגות המיוחדות.

תמונות מהפרויקט